Vaak krijg ik deze vraag. Sommige mensen halen uit een taart voor 20 personen misschien wel 25 stukjes en andere maar 17 stukjes. Op de afbeelding hiernaast zie je hoe taarten gesneden worden. Ik probeer altijd een grotere schatting te maken met aantal personen. Beter te veel dan te weinig. Je kan de rest altijd nog invriezen.
Ik maak mijn taarten standaard van biscuit (een heel luchtig gebak Spongecake, wordt dat ook wel genoemd). Maar je kan een taart ook van cake maken. Cake is veel zwaarder en voller van smaak daarom snij je daar ook kleinere stukjes van. Biscuit is veel luchtiger en lichter, de stukken taart kunnen dan ook groter gesneden worden.
Deze kunnen zowel tussen de taart of als toef op je cupcake. In de prijs zit 2 vulling meegerekend. Ziet jouw smaak er nou niet tussen? Wees gerust er is veel mogelijk! Ik werk het liefst met buiten de koelkast vullingen want dan kan je de taart gewoon hele middag showen.
De taarten en cupcakes kunnen tegen een meerprijs ook glutenvrij en/of lactosevrij besteld worden.
Vanille
Chocolade
Rainbow
Marmer
Red velvet
Cake
Buiten de koelkastvulling:
Botercreme, Russische botercreme, Curd, Ganache en Jam
Koelkastvulling:
Bavarois, Banketbakkersroom, Zwitserse room, Enchanted cream, Mascarpone en Cream cheese
In de smaken:
Vanille
Caramel
Koffie
Kokos
Oreo
Bastogne
Citroen
Aardbeien
Chocolade (wit, melk, puur)
Nutella